Mobirise

BONJE /WIRWAR Producties (2022)

KNALLEND CIRCUSTHEATER

BONJE is een humoristische circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een acrobatische sensatie, vol herkenbare situaties over ruzie maken, kibbelen, kissebissen, twisten en bakkeleien.

Ruzie... of we het nou willen of niet, we krijgen er allemaal mee te maken. De een misschien wat vaker, dan de ander. Ga jij koste wat het kost door om je gelijk te halen? Of ben jij degene die water bij de wijn doet, om de boel te sussen? Trek jij je in een ruzie terug als een schildpad, of sta jij te brullen als een chimpansee? En dan, wat doe je daarna? Durf jij die eerste stap te zetten om het weer goed te maken? Of ben je te koppig en steek je liever je kop in het zand?

Een vrolijke familievoorstelling waarin twee acrobaten en een mimespeelster er alles aan doen om de conflictpatronen waarin zij gevangen zitten, te doorbreken.

CREDITS
regie Laura van Hal  spel en acrobatiek Annet de Ruiter, Clémentine Fleury en Pablo Cortés dramaturgie Martine van Ditzhuyzen geluidsontwerp Nineyards Audio coaching Ria Marks productieleiding Nikki Kracht scenografie Jolanda Lanslots educatie Rosa Schogt lichtontwerp/techniek Maarten Verheggen scènefoto's Kamerich & Budwilowitz - EYES2

Copyright Annet de Ruiter 2024

Offline Website Software